E-mail instellen: Iphone mail

Nieuw account aanmaken

In dit helpartikel vind je stapsgewijs, aan de hand van een aantal screenshots, hoe je een nieuw e-mailadres kunt gaan uitlezen met de Iphone mail applicatie. Zie ook het overkoepelende helpartikel voor meer gedetailleerde informatie over het instellen van e-mail.

Stap 1

Ga naar Instellingen > E-mail, contacten, agenda's > Nieuwe account en kies "Anders"

Iphone mail stap 1

Stap 2

Kies "Voeg mailaccount toe"

Iphone mail stap 2

Stap 3

Voer je e-mailadres als gebruikersnaam in en het wachtwoord dat je bij de aanmaak van de mailbox zelf hebt bedacht en kies "Volgende"

Iphone mail stap 3

Stap 4

Kies voor IMAP. Vul bij zowel de inkomende als uitgaande dezelfde gegevens in, namelijk "mail.oni.nl" als Hostnaam en het e-mailadres als gebruikersnaam en als wachtwoord het zelfgekozen wachtwoord.

Iphone mail stap 4

Kies "Volgende" en bij het laatste scherm "Bewaar".

Hierna ben je klaar! Mocht het niet werken, controleer dan bij "Geavanceerd" of SSL aan staat voor zowel de inkomende als uitgaande mail.

Iphone mail stap 5

Iphone mail stap 6