Domein niet in gebruik

Deze domeinnaam is geregistreerd door een klant van Oni, er is echter nog geen website ingericht. Misschien wordt er op dit moment aan gewerkt of is deze naam vastgelegd voor later gebruik. Is deze domeinnaam door jou geregistreerd? Lees dan in het helpartikel Webruimte inrichten hoe je deze in gebruik kunt nemen.

Gebruiksvriendelijke webhosting, boordevol functionaliteit

Gebruiksvriendelijke webhosting, boordevol functionaliteit

Met ruim 20 jaar ervaring bieden wij webhosting als geen ander:

Razendsnelle hosting

Een lage Time-To-First-Byte is een belangrijke factor voor een goede indexering bij zoekmachines. Met snelle internet verbindingen, HTTP/2, Brotli, 10Gbit/s intern netwerk, NVMe schijven en diverse caches (OPcache/Varnish/Memcached) laadt jouw website sneller dan die van je concurrent.

SSH toegang

Uniek bij Oni is dat je ook bij shared hosting SSH toegang kunt krijgen tot je webruimte. Handig om te debuggen of terminal commando's als $ git pull of $ npm install uit te voeren.

Automatische backups

Vanaf het Plus pakket worden er periodiek backups gemaakt van je webruimte en MySQL databases. Een versie terugzetten is een fluitje van een cent.

Eenvoudige Wordpress installatie

Een vliegende start? Met één druk op de knop kun je automatisch de nieuwste versie van Wordpress installeren in je pakket.

Flexibele programmeeromgeving

Kies zelf op welke versie van PHP je je website wilt draaien, vanaf PHP 7.3 tot PHP 8.3. Naast MySQL is er ook Memcached beschikbaar. Automatische deployments vanuit (bijvoorbeeld) Github Actions wordt ondersteund middels rsync, scp of sftp.

Cloud native en AVG proof

Ons state-of-the-art webhosting platform draait volledig op open-source software, binnen de Europese Unie en voldoet aan de AVG privacy wetgeving.