Contact, technisch en administratief e-mailadres

Naast een contact e-mailadres kan optioneel ook een technisch en/of administratief e-mailadres worden ingesteld. Hieronder staat het verschil uitgelegd.

Contact e-mailadres

Dit e-mailadres wordt gebruikt om de eigenaar van het account te kunnen bereiken. Hier worden onder andere onze facturen en wachtwoorden naar toegestuurd. Ook wordt dit e-mailadres gebruikt in de whois van de domeinnamen onder dat account. Het is belangrijk dat dit e-mailadres klopt!

Technisch e-mailadres

Het technisch e-mailadres ontvangt een selectie van de e-mails die naar het contact e-mailadres worden gestuurd. Zo kun je kopieën van bepaalde technisch gerelateerde e-mails, zoals SFTP of database wachtwoorden, automatisch ook laten doorsturen naar een webdeveloper. Deze zal dan, zonder toegang te hebben tot je gehele account, technisch relevante mails van ons ontvangen. Ook zullen wij technische verzoeken (zoals het doorvoeren van DNS wijzigingen) accepteren vanaf het technisch e-mailadres.

Wat we nooit naar het technisch e-mailadres zullen sturen:

  • Facturen
  • Verhuistokens
  • Het klanten-id wachtwoord

Administratief e-mailadres

Sommige bedrijven hebben een apart facturatie e-mailadres. Je kan deze kwijt in het administratief e-mailadres veld. Als deze is ingesteld zullen wij, om verwarring te voorkomen, onze facturen/herinneringen alleen naar dit e-mailadres toesturen.